Optimaliseer uw logistieke processen met RealtimeWMS

Waarom RealtimeWMS?

   Branche gericht WMS


Sinds 2005 werken diverse bedrijven met RealtimeWMS. Op basis van deze brede ervaring zijn specifieke branchemodellen met standaard en bewezen functies in de cloud klaargezet. Binnen enkele weken kunt u volledig operationeel zijn, uw investering is direct rendabel. Tijdrovende WMS selectie- en de gevreesde taaie implementatie processen zijn niet meer van deze tijd. Onze branchemodellen hebben zich al lang bewezen en de standaard functies worden nog tijdens de implementatie naar wens getuned. Vele referenties gingen u reeds voor. Kiest u voor de traditionele weg of bent u klaar voor de toekomst? Wij geven graag een live demonstratie op uw locatie, geeft u maar aan wanneer.
 

 Innovatieve oplossingen


Nieuwe technologieën als Augmented en Virtual Reality denderen dagelijks over ons heen. Realtime Solutions is er echter als eerste in geslaagd om naast de bestaande barcode technologie logistieke processen efficiënter te maken met een Augmented Reality oplossing. Orderpickers worden uitgerust met een slimme bril waarmee specifieke processen nog efficiënter worden. Regelmatig worden er workshops georganiseerd op sites waar deze toepassingen worden ingezet. U kunt zelf in de praktijk kennis maken met deze innovatieve en uiteraard ook de bestaande barcode oplossingen.
 

   Schaalbaar en flexibel


Het internet heeft een nieuwe industriële revolutie op gang gebracht en laat de wereld sneller draaien. Bedrijven die met voorraad te maken hebben moeten in staat zijn om hun logistieke processen snel aan te passen om rendabel te blijven. Dit vraagt om software die direct en schaalbaar is in te zetten. Realtime Solutions levert sinds 2005 logistieke cloud oplossingen vanuit 2 gescheiden datacenters op basis van de revolutionaire OpenStack omgeving.Kleertjes.com, AllPosters, Obelink en vele andere bedrijven hebben hun snelle groei waar kunnen maken en houden hun voorsprong met RealtimeWMS. Inmiddels is er ook Warehouse-Online, een uitgeklede versie voor als u nog sneller en goedkoper wil starten.

Meer weten?

Voor vragen en meer informatie over RealtimeWMS kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen via onderstaande contactgegevens.